четвъртък, 25 юни 2009 г.

Rothschild Интернешънъл Асет Мениджмънт пуска краткосрочни многогодишни валута инвестиционен инструмент в САЩ 
Бизнес Wire, 3 март 1997
COPYRIGHT 1997 Бизнес Wire 
COPYRIGHT 2008 Гейл, Cengage Учене 
1
2
Напред »


NEW YORK - (БИЗНЕС СРЕЩА) - 3 март 1997 -- 

Известна като петте Стрелки краткосрочни инвестиции Trust; 

Номинално AAAm; $ 500,000 щатски долари Минимална инвестиционна 

Rothschild Интернешънъл Асет Мениджмънт Лимитид, дъщерно дружество на световното Rothschild Асет Мениджмънт Международен Holdings BV група с $ 28 млрд. по мениджмънт, обяви днес старта на петте Стрелки краткосрочни инвестиции Trust, която предлага институционални и професионални инвеститори пари за управление на фондовете в четири отделни валути . 

Петте Стрелки краткосрочни инвестиции Доверието е открит в края на инвестициите за управление на дружеството, което в момента се състои от четири отделни фондове: САЩ долар фонд, лирата стерлинг фонд, Deutsche Марк фонд и канадския долар фонд. Само в САЩ долар фонд е "фонд на паричния пазар" под SEC регламенти. Средствата са предназначени предимно за използване като средство за инвестиране краткосрочните парични резерви във фондовете, определени валути, подобни на Първа Група Институционална Пари фондове. 

"Ние сме щастливи да бъде в състояние да започне петте Стрелки краткосрочни инвестиции Вярвай в Съединените щати", каза Петер Collacott, Управляващ директор, Rothschild Асет Мениджмънт Лимитид. "Петте Стрелки краткосрочни инвестиции Довери се лансира в момент, когато професионалните инвеститори са по-засегнати от всякога за безопасността на активи, както и необходимостта да се разпространи сред тези разнообразна група от институциите. Той може да осигури тази диверсификация с едно инвестиционни превозно средство, предлагащи конкурентни цени на интереси. " 

Според г-н Collacott, петте Стрелки краткосрочни инвестиции Trust ще инвестират само във високо качество на краткосрочните задължения, издадено от страна на правителствата, банки и други кредитни достоен емитенти. Това е политика на Тръста за поддържане на AAAm рейтинг от Стандарт & Poor's. Чрез обединяването на инвеститорите фондове, Trust ще може да се получи на едро на лихвените проценти. 

Акциите ще бъдат продавани на непрекъсната основа от пет Стрелки фонд Дистрибутори, Inc, със седалище в Columbus, Охайо. 

Администраторът на Пет Стрелки краткосрочни инвестиции Доверието е BISYS Фонд услуги, базирани в Колумб, Охайо. -0 -- 

Забележка: Минималната инвестиция в петте Стрелки краткосрочни инвестиции Trust, Пет Стрелки клас САЩ е $ 500,000 или негов еквивалент в други валути. Той работи при майстор-фидер фонд структура при всеки фонд се стреми да постигне своите инвестиционни цели чрез инвестирането всичките си активи в Международния Валутен фонд от отворен тип инвестиционна компания, която е господар доверителен фонд със седалище в Делауер. 

Една инвестиция в Trust не е застрахован, нито гарантирани от американското правителство. Добиви ще се променят, и не може да има гаранция, че всеки фонд ще бъде в състояние да поддържа стабилна NAV на US $ 1.00/1.00 lb. стерлинги / DM 1 / C $ 1,00 на акция. За по-пълна информация за фондовете, включително такси и разноски, обърнете BISYS фонд услуги на 1-800-824-3863 за проспект. Прочетете я внимателно, преди да инвестирате или да изпращате пари. 

Той е оценен от AAAm Стандарт & Poor's. Този рейтинг е исторически и се основава на Тръста за качество на кредитните, пазарните експозиция и управление. Това означава, че Тръста на безопасността е отлично и че той е висш капацитет за поддържане на US $ 1.00/1.00 lb. стерлинги / DM 1 / C $ 1,00 нетна стойност на активите на една акция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар