понеделник, 15 юни 2009 г.

Япония, Италия и САЩ, 134 млрд. в американски облигации контрабанда дело 
от Parisgnome 
 млрд. американски  
Събота 13 юни, 2009 в 01:12:04 PM PDT 

Това ще направи голям филм. Двама японски куриери са спрени и се опитва да търси кръст в Швейцария от Италия с 134 милиарда САЩ приносител облигации. Облигациите са били скрити в тайно отделение на куфар. 

Да, длъжностните лица се определят, ако това са фалшиви или законни. Ако истински, Италия щандове за събиране на 40 милиарда долара, както това е наказание за 134 млрд. сума. 

Тези облигации (# 249 500 млн. банкноти) са безименни акции, който е подобен на проверка, изготвен от САЩ съкровище, дължими на титуляра. 

Ти просто не може да прави тези неща, но тази история е имала почти не експозиция от МСМ в тази страна. 
Parisgnome Дневникът:::: 

Връзка 

САЩ ДЦК конфискувани 

Италия Финансовата полиция (Guardia Finanza ди Italiana) е заловен САЩ САЩ облигации на стойност 134,5 млрд. от две японски граждани в Chiasso (40 km от Милано) на границата между Италия и Швейцария. Те включват 249 САЩ Федералния Резерв облигации САЩ на стойност $ 500 милиона евро всяка, плюс десет часа Кенеди облигации и други ценни книжа, американското правителство на стойност един милиард долара всяка. 

Връзка 

Япония сонди два часа заловен с недекларираната облигации 

Япония разследва отчети две от нейните граждани са били задържани в Италия, след като се твърди, се опитват да вземат $ 134 млрд. щатски облигации на стойност над границата с Швейцария. 

Връзка 

Япония казва вяра в САЩ съкровищници непоклатим 

Японски Kaoru Yosano финансовият министър каза, че правителството е сигурен за перспективите за САЩ съкровищата, сигнализация на второ най-големите чуждестранни притежателят на ценните книжа ще ги купува сред рекорд продажби. 

"Имаме пълно доверие в това, че САЩ видяна неговата силна долар като основна политика," Yosano, 70, заяви в интервю в Токио на 10 юни преди посещаване на Групата на осемте среща на финансовите министри започва днес в Италия. "Така че нашето доверие в САЩ съкровищата е абсолютно непоклатим." 

Flying под радара японското правителство започна щети контрол, боейки се, че тези облигации могат да бъдат реални и ограничаване на въпроси, които биха могли да бъдат повдигнати. Дали Япония дъмпинг съкровищата? Не е вероятно, но тази история е интригуващ които не по-малко. 

Тенекиеният фолио шапки са живи и добре просто нещо, за това, което се случва тук. 

Дали Северна Корея фалшифициране? 

Има само три чужди страни, които притежават това голямо количество облигации САЩ, Япония, Русия и Китай. 

Странно това 134,5 млрд. сума съответства на наличните средства в Бреза. 

Мисля, че това е случаят с 007. 

Италия Финансовата полиция Хванете $ 134,5 млрд. САЩ облигации на границата между Италия и Швейцария: контрабанда или фалшиви 

Update: Според официалното съобщение за пресата от италианската полиция тези облигации са емитирани от Федералния резерв на САЩ банка. 

връзка 

Италианската полиция Прессъобщения 

Връзка 

http://zerohedge.blogspot.com/ ... 
Отворено писмо до Timothy Geithner 

Без съмнение вече сте наясно с диви истории циркулиращ в отговор на новината, че две японски граждани са били уловени се опитват да прехвърлят някои $ 134 млрд. в американското правителство приносител облигации в Швейцария от Италия. От тайните служби изглежда доста бавно за справяне с проблема (Какъв е проблема? Да не ти наел един подсекретар на тайните служби на мотивацията още? Не сте ли агент Франк Horrigan на пенсиониране и го изпрати по специална задача или нещо такова? ) и италианците променят своята история за инструментите, почти толкова често, колкото те променят правителства, че ще се възползват от някои от нашите анализ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар