понеделник, 15 юни 2009 г.

Милано, 4 юни. (Adnkronos) 

Duecentoquarantanove облигации на Федералния резерв, номиналната стойност от 500 млн. долара всеки, плюс "10 облигация Кенеди 1 млрд. долара всяка, скрити в двойното дъно на куфара, за обща сума от 134 милиарда долара, което се равнява на повече от 96 милиарда евро. 

И "Какви са иззети международната жп гара Chiasso, на границата между Швейцария и Италия, служители на Камарата на Chiasso Operativa Territoriale, в сътрудничество с войници на Guardia Finanza ди Група Понте Chiasso, по контрола да се противопоставят на незаконна търговия с капитали. 

Стойностите са притежавани от две японски петдесетгодишните паднаха Chiasso гара с влак, идващи от тази по време на митнически контрол, се твърди, те нямат нищо за деклариране. 

Цялостна проверка на ръчни багажи е позволено да удари американските ценни книжа, скрит в дъното на куфар, в затворено отделение и отделно от тази на личното облекло. 

Освен титли, както носи големи японски банкови документи в оригинал. 

За връзка и придружаващите го документи, които също подлежат на отнемане, разследвания, са в ход да се установи автентичността ", а той идва. Ако заглавия са оригинални, в съответствие с действащите разпоредби, административната санкция, приложими към притежателите могат да достигнат 38 милиарда евро, или 40% от сумата, надвишаваща освобождаването разрешено за 10 хиляди евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар