понеделник, 15 юни 2009 г.

удостоверяване конфискувани САЩ съкровищата 
Споделете | Email | Печат | A A A 


До Соня Sirletti и Джон търговец на ръкавици 

12 юни (Bloomberg) - Италия Финансовата полиция казаха, че е поискал от САЩ по ценните книжа и борсите за удостоверяване американското правителство облигации намери в фалшиво дъно на куфара извършва от двама японски туристи се опитват да преминат в Швейцария. 

На облигации, с номинална стойност от над $ 134 млрд., вероятно са фалшификати, полковник Rodolfo Mecarelli на Guardia Finanza ди в Комо, Италия, каза днес. Ако бележки са оригинални, двойката ще е правителството на САЩ на четвъртия-най-големият кредитор, пред тези на Великобритания с $ 128 млрд. щатски дълг и зад Русия, която се дължи $ 138 милиарда. 

На отнетото отбелязва включват 249 ценни книжа с номинална стойност от $ 500 милиона евро всяка и с 10 допълнителни облигации на стойност над $ 1 млрд., полицията каза на своя уеб сайт. Такива високи купюри би не са съществували през 1934 г., датата на издаване претендирано на бележките, Mecarelli казах. Нещо повече, "Кенеди" класификация на облигациите не изглежда да съществува, каза той. 

Облигациите са конфискувани в Chiasso, Италия. Mecarelli каза, че очаква да се определи от SEC "в рамките на няколко дни."

Няма коментари:

Публикуване на коментар