понеделник, 15 юни 2009 г.

$ 134 млрд. в американски облигации конфискувани 
от tidewatcher249 
 млрд. американски  
Чт 11 юни 2009 г. 05:20:22 AM PDT 

Друг смехулка дневник по икономика. 
tidewatcher249 Дневникът:::: 

Аз опитах проверка източници за това, но ако някой намери това да не бъде фактически тогава --- извинете. 
Двама японски опитват да влязат в Швейцария са търсили и 134 млрд. долара в американски облигации, са били намерени в фалшиво дъно куфар. 
Това е много пари. Логично е да се предполага, че не ви обикновени бизнесмени или дори наркотици господари. Това количество е най-вероятно е чуждестранно правителство, което иска да отида спокойно своите активи от щатски долара и в злато или дори и евро. Тихо. 
Една връзка ---- HTTP: / / newsusa.myfeedportal.com / viewarticle.php? Articleid = 346 
Което води до друг линк (http://newsusa.myfeedportal.com/viewarticle.php?articleid=344) обсъждат Хранени наемане бивш Enron лобист да успокои страховете на контрол над техните голяма мощност през последната година или така. Прави разумен човек под въпрос ролята на Федералния резерв, както и възможността, че всичко не е наред с тази мощна организация. Поражда загриженост, че те се нуждаят одит. 
Това е втората връзка на кратко видео от генералния инспектор на Fed, свидетелстващи, че тя не знае, когато стотици милиони в bailout парите отиваше. 
Знам, че икономиката може да бъде скучна, но 134 млрд. долара е доста пари, за да бъде около теглене в куфар. Това е от значение за цялата ни икономика и въпроси вероятното обезценяване на долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар