понеделник, 15 юни 2009 г.

Италия Финансовата полиция Хванете $ 134,5 млрд. САЩ облигации на границата между Италия и Швейцария: контрабанда или фалшиви 

Двама японски граждани са били арестувани от италианските митнически агенти, за контрабанда на това, което изглежда са 249 половин милиард бележка САЩ съкровищни / Федералния резерв облигации - общо 134,5 милиарда долара. 

Въпросът е - те са фалшиви? Ако те са фалшиви, на мястото на произход е Северна Корея. Това е това, което NORKS правя. Има номер едно износ (единственият износ?) Е фалшив merch и пари. Те са световни лидери в фалшификаторите; те обичам отпечатване американски пари. но това е цяло други неща. Честно казано, аз никога не разбират защо американците не удар тези фабрики за фалшифициране на парченца години (заедно с техните ядрени оръжия програмата). 
Контрабанда или фалшиви отпечатване? 


Добре, това беше rumored няколко дни, но сега мога да намеря действителните новини отчети - по-малко, извън САЩ: 

Милано (AsiaNews) -- Италия Финансовата полиция (Guardia Finanza ди Italiana) е заловен САЩ САЩ облигации на стойност 134,5 млрд. от две японски граждани в Chiasso (40 km от Милано) на границата между Италия и Швейцария. Те включват 249 САЩ Федералния Резерв облигации САЩ на стойност $ 500 милиона евро всяка, плюс десет часа Кенеди облигации и други ценни книжа, американското правителство на стойност един милиард долара всяка. 

Това звучи като Носител облигации - най-малко на такива Кенеди направя. 

Ние вече не се издават тези (нито пък хубав много кой да е иначе) по очевидни причини - те са основно пари и може да се има в много големи размери, като ги направи много превозни средства, за различните незаконни предприятия. 

Но хората: Това е $ 134,5 млрд. долара си струва. 

Ако те са реални, какво правителство (единственото лице, което би имало такъв кеш) се опитват да се разтоварят тях? 

Ако те са фалшиви, това е най-големият arguably фалшифициране операция века, с фактор на много пъти. Съм виждал новини за фалшифициране различни операции през годините, които са ме злорадствувам, но този един, ако и това какво е, Абсолютно челюст-отпадане. 

В сладка част от това е, че ако сертификатите са реални Италия Просто имам ада на благополучие - техните пари, пране на закони предвиждат задължителен 40% наказание за неспазване на декларират инструменти и парични средства в повече от $ 10,000 евро, което означава, те ' житницата близък до $ 40 милиарда долара късмет. 

Това трябва да се помага на бюджета проблеми! 

Известие, между другото, че американските медии е напълно игнорира тази история - въпреки че въпросните ценни книжа в САЩ са се твърди инструменти. 

Боже, аз се чудя защо? Може властите знаят те са реални и да бъде просто мъничък малко нервна, че разкриването на суверенна да пристъпите към covertly дъмп почти $ 140 млрд. дълг може да предизвика мъничък късче на паника, като се има предвид, че ние не вървят почти $ 200 милиарда на месец в дефицити? 

Любознателен ум искам да знам какво наистина се случва тук. 

Снимка на напущам: 

 

CEE чай, който ме изпрати в историята, пише: 

Ако облигации се окажат фалшив - тук е моят много образовани поеме кой, защо, какво, как: 

Двамата виновници са представени като "японски" граждани. По-вероятно-те японски граждани от корейски етнос с връзки с комунистическата Северна Корея (кратка история - корейски комунистическите движение бе излюпени и все още големи лига, финансирани и подкрепяни от етнически Koreans, родени и отгледани в Япония (това е расист "thang знаеш" ): той е на практика в откритата знанието вътре Япония - че Япония роден етнически Koreans с връзки към комунистическия n. Корея изпрати буквално-не преувеличение лодка купища пари в брой, направени в Япония (по етнически корейски предприятия), за да си другари в N . Корея (той е един от основните средства за икономическо подпомагане на n. Корея) 

Комунистическата приятели - Китай и Северна Корея; вероятно комунистическия китайски разреши някои корейски другарите да видите / притежават САЩ хранени резерв / съкровищни бонове - за фалшифициране цели; вероятно те ще бъдат разделяни печалби, ако успешно се продават / в евро на пазара и / или в швейцарските банкови сметки - за по-нататъшна употреба 

ако облигациите са реални - подобна сделка, както по-горе (получено от Северна Корея, от другарски commies в Китай, контрабанден за Швейцария от етнически корейски комунистическа Корея sympathizers които притежават японски гражданин кораб 

Ако някоя от по-горе е вярно - ние вече знаем как / какво държи злото комунистически джудже в бизнеса 

От Азия Новини: 
САЩ ДЦК заловен от японските граждани, не е ясно дали реална или фалшива 
Облигации САЩ на стойност $ 134,5 млрд., са конфискувани. Това е най-голямата финансова контрабандата случай в историята. Но те са реални? Тревога по повод "смешно пари" или фалшиви ценни книжа се разпространява в Азия. Международната преса мълчи. 

Милано (AsiaNews) -- Италия Финансовата полиция (Guardia Finanza ди Italiana) е заловен САЩ САЩ облигации на стойност 134,5 млрд. от две японски граждани в Chiasso (40 km от Милано) на границата между Италия и Швейцария. Те включват 249 САЩ Федералния Резерв облигации САЩ на стойност $ 500 милиона евро всяка, плюс десет часа Кенеди облигации и други ценни книжа, американското правителство на стойност един милиард долара всяка. 

Италианските власти все още не определя дали те са истински или фалшив, но ако те са реални в опит да се съобразяват с тях в Швейцария ще бъде най-големият финансов контрабандата операция в историята, ако те са фалшиви, въпросът ще бъде още по-ум-boggling, защото качеството на фалшиви работата е такава, че са фалшиви облигации незабележим от ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар