понеделник, 15 юни 2009 г.

http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&sl=en&tl=bg&u=http://www.dailykos.com/storyonly/2009/6/13/742119/-Who-Was-Smuggling-%24134billion-in-US-Bonds-to-Switzerland&prev=hp&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjcY5QNi4Vt-_bYjRM0l1_jxtEhkg

Кой беше контрабанда $ 134billion в американски облигации за Швейцария? 

от проблема е 
 американски  
Събота 13 юни, 2009 в 03:18:23 PM PDT 

"Италия финансова полиция (Guardia Finanza ди Italiana) е заловен САЩ САЩ облигации на стойност 134,5 млрд. от две японски граждани в Chiasso (40 km от Милано) на границата между Италия и Швейцария." 

http://www.asianews.it/ ... 

Интересен. Въпреки че това се случи преди седмица, той е напълно игнориран и blacked от американските корпоративни новини медии ... Подобно на NY Times с бюра по целия свят ... и в Италия някой да предполагам. 
Проблемът е, Дневникът:::: 

Няколко финансови и икономически блогове са взети и анализирани тази история. Това са някои умни хора, финансови, обикновено капиталистически marketeers свободно, а не конспирация теоретик крило-гайка тълпата. 


Снимка учтивост на Adnkronos: 
http://www.adnkronos.com/ ... 
Reposted от Джо Weisenthal най Clusterstock: 
http://www.businessinsider.com/ ... 

Започваме с Карл Denninger в "Пазарът Ticker": 

http://market-ticker.denninger.net/ ... 

Контрабанда или фалшиви отпечатване? 

Добре, това беше rumored няколко дни, но сега мога да намеря действителните новини отчети - по-малко, извън САЩ ... 

Това звучи като Носител облигации - най-малко на такива Кенеди направя. 

Ние вече не се издават тези (нито пък хубав много кой да е иначе) по очевидни причини - те са основно пари и може да се има в много големи размери, като ги направи много превозни средства, за различните незаконни предприятия. 

Но хората: Това е $ 134,5 млрд. долара си струва. 

В Fed вече не въпроси безименни акции? Шон Махер от "Dead Котки Скачаща" доклади: 

http://www.deadcatsbouncing.com/ ... 

Кой беше контрабанда $ 134bn в американски облигации за Швейцария? 

Представянето на огромни суми в щатски приносител облигации не е без прецедент в действителност, дори ако тя е в мащаба. През 2008 г., две приносител облигации на стойност от $ 1 млрд. бяха представени в Сингапур, и след authentification получаване на Федералния резерв е бил подписан от Бен Bernanke себе си. 

Е, кой би се контрабанда на $ 134 милиарда в САЩ, издаден на приносител облигации да ги продават в Швейцария и защо? 

Шон Махер разширява върху нея в Global Пост: 

http://www.globalpost.com/ ... 

Тя не е като луд, колкото изглежда. В Fed направи действително издаване на приносител облигации, до стойност от $ 500 м всеки до края на 1960 (на електронен регистър при воденето заменени тях), и те гледам на първоначалната проверка, като истинска статия. 

Така фалшиви или истински Bernankes: 

Г-н Махер: 

Ако те са fakes, тя ще бъде най-голямата подобна операция в историята, и почти със сигурност ще означава държавна участие, със Северна Корея премиера заподозрян. 

Г-н Denninger: 

Така че, ако те бъдат fakes и вие сте "само завинтване около", няма причина да ги скрие. Нито пък има ли конкретна причина за автентичен и оригинален текущи банкови документи в багажа си с тях, както се съобщава. 

Г-н Denninger: 

За да добавите някой баланс тук е имало истории за фалшив приносител облигации, идващи от Северна Корея и други места за година. Но идиотщина при опит да се преминават за $ 500 млн. сертификат belies тази възможност - които в името на Бог ще вземе такова нещо и да даде нищо за него, без удостоверяване на това първо? Докато приносител инструмента са "анонимни" от гледна точка на това, кой ги притежава , тяхната достоверност е лесно да провери, тъй като те са serialized инструменти. 

Г-н Denninger: 

Както г-н Холмс е отлично rumored да заяви, "след като елиминира невъзможното, каквото остава, обаче неправдоподобен, трябва да е истина." 

И така, какво остава? Да пуснете теория тук - едно от малкото останали възможни варианти, поради изключване на това, което ние не знаем, за да е истина ... 

Истински Bernankes? 

Г-н Махер: 

Ако те са истински, те могат само да идват от шепа държави, с долар достатъчно резерви, за да имат натрупана такава огромна сума, по-специално Китай и Япония. 

Г-н Denninger: 

Колко струва $ 130 милиарда в този контекст? За 1/5th, или на това, което законно притежава Япония на американската хазна дълг. 

Г-н Derringer последвани днес: 

http://market-ticker.denninger.net/ 
Забележка: Тъй като това е днешната публикация може да се наложи да следи INT бъдещето със заглавие "The сага на приносителя облигации." Аз ще се опитам да се върна да се актуализира връзката. 

В сага на приносителя облигации 

Така че нека да предположим, че сертификатите са реални, тъй като германската медийна изглежда вярват, и които, между другото, прави логически смисъл даде това, което те са били и отвесни невъзможност за осребряване фалшив $ 500 млн. облигацията. 

Заключение г-н Denninger: 

Да не сме готови да приемем, че всички "проблем" на съкровищни облигации е направено "над борда", както се изисква по закон. Ако съкровище е тайничко издаване на облигации, за да кажем, Япония, като средство за финансиране на дефицита, че някой не е искал докладвани през последните, ох, да речем 10 или 20 години, тогава следното е на път да настъпи ... 

Аз остава озадачен, и не съм напред горе теория като факт. 

Той, обаче, една от малкото обяснения, че действително съответства на фактите, и по тази причина, мисля, че имаме нужда от някои отговори. Ако в действителност предишните администрации са издаване на "извън книгата" Трежъри задължение по този начин да sovereigns после последиците са истински експлозив като такива въпроси са просташки и Скандално незаконосъобразни актове и ще изложи всички, ангажирани с тежки наказания. 

И защо, ох защо една нация Искам да дъмп САЩ облигации тихо? 

Г-н Махер: 

Значението на тази история е, че той подчертава важността на много актуален запазване инвеститор вяра в Fiat валута; ако предлагането на пари, изведнъж се възприемат като много висока, отколкото повярваха, независимо дали в резултат на политика или широко разпространени измами, доверие може да бъде зле разклатят ... азиатски страни са истински, но тайно се опитват да дъмп долар хартия за други активи, последиците са много обезпокоителни за международните пазари. 

Много интересно наистина. Bernanke е лично подписана 2 приносител облигации на стойност общо $ 1 милиард, както наскоро като 2008. Американските корпоративни медии изглежда се мълчи за "възможно" масивен фалшифициране измама, която може да се подразбира Северна Корея ... мислят за BS пробег CNN, че може да получи по един. 

За тези, които са били внимавал, доказателства за манипулиране на пазара на Уолстрийт е преобладаващото през последните 6 месеца. Неуспехите да са преместени от капитала шпайкове за Трежъри шпайкове. В Fed сега е замесен в използвайки заместител да манипулират акции и фючърси покупки, най-вече в последния половин час на ден за търгуване на наводнения оглед обема на пазара с купите поръчки. Тези най-нахранени и Трежъри знаете строга корелация между DJIA, S & P 500 и на доверието на потребителите в резултат на бебе boomers любовта на техните 401k ценности. 

Междувременно в последните 20 минути, изхвърлянето до $ 12 млрд. през купуват нареждания просто натиснете Dow и S & P в положителна територия, многократно и най-вече в петък, така че Новини идиоти повторете целия уикенд, че пазарите са нагоре е манипулация, че корелира с дискредитирани "зелен изстрелва" пропаганда върху икономиката идва от Вашингтон и Уолстрийт. 

Така че, ако си съществува манипулация на пазарите от нахранени и хазната, е Fed участието с издаването на дългови извън нормалните канали, за да запази в рамките на паричното предлагане експанзия радар не е възможно? Може би един от няколкото причини Bernanke и Geithner страх от одита на нахранени и пълно разкриване на Конгреса за тяхната дейност? 

Tags: Бен Bernanke, Timothy Geithner, САЩ съкровище, безименни акции, централно банкиране, валута, Италия (всички тагове):: Предишни версии на етикет

Няма коментари:

Публикуване на коментар