понеделник, 15 юни 2009 г.


134 милиарда долара в безименни акции!
Вие сте шегуваш!
Смели или Тъп? 

Добре, аз просто трябва да спре това, което съм прави и поиска въпросът - какво евентуално може да се случва тук? 

Ако това изглежда като патица, мирише като патица, звучи като патица; Може би това е патица! 


Току що чух за това и ми любопитство е peaking! 


В четвъртък, 11 юни, 2009 Италианската полиция на Guardia Finanza ди конфискувани САЩ $ 134 млрд. на САЩ приносител облигации на границата с Швейцария в Chiasso. Облигациите са 249 съкровищни облигации на стойност $ 500 милиона евро всяка, и десет $ 1 млрд. Кенеди облигации. Носител облигации са нерегистрирани облигации, които са договорени за ползване от всеки, който е във владение. 

Облигациите са били транспортирани от двама мъже твърдят японски гражданство. Облигациите са недекларирания и са били открити от инспектори под фалшива дъното в куфар. В Съединените щати вече не въпроси облигации по такъв висок вероизповедания и според американските съкровище, само Китай, Япония, Русия и собствени толкова в американски дългови инструменти. 

Затова са тези облигации фалшификати? 

Никой не казва, все още. Така че те трябва да са много добри фалшификати. И това създава по-голям набор от проблеми и въпроси. Но ако те са истински, италиански закон ще позволи на италианското правителство да се възползват от 40% на стойност около $ 54 млрд., като не са успели да декларират тези облигации. Това е голям бонус за италианското правителство и Seppuku за превозвачите. Тъп ход момчета! И ако те са истински, какво по дяволите става? Кой ходи с около 134 млрд. долара на негоцируеми парични инструменти, с които разполагат, без въоръжена охрана и високи технологии за сигурност. Още веднъж-Глупаво движат момчета! Освен ако не сте до нищо добро! И тогава сте много оръжия и боеприпаси с вас и да се борят с вашия изход. Все пак тъпо мърдай! 

Японското правителство е казал, че те са наясно с положението и че те работят с италианското правителство да се потвърди самоличността и националността на хората. 



Носител облигация е дългови ценни книжа, издадени от бизнес субект, като корпорация, или от правителството. Тя се различава от по-общ вид на инвестиции в ценни книжа, че той е нерегистриран - няма регистри се пазят от собственика, или транзакции, включващи собственост. Който и физически притежава хартията, на която е издадена облигацията притежава инструмент. Това е полезна за инвеститори, които желаят да запазят анонимност. В downside е, че в случай на загуба или кражба, носител облигации са изключително трудно да се възстанови.


Няма коментари:

Публикуване на коментар