понеделник, 15 юни 2009 г.


В сага на приносителя облигации 

Той просто получава повече и по-странно, след първоначалното ми доклад, с най-новите, идващи от немски вестник (превод учтивост на Google): 

Хит за Zöllner: за контрабанда на ценни книжа на стойност 134 милиарда щатски долара, са очевидно реално. умри Италианската финансова полиция имаше две японски, уловен в фалшиво дъно куфар млрд. долара облигации в Швейцария исках да създадете. 

Имайте предвид, че това е получила много малко покритие в така наречените "основните САЩ Медия" - но тя е навсякъде в Европа и Азия. 

Япония от своя страна заяви, че особено след като веднага след като тази история започва да удари печата: 

"Имаме пълно доверие в това, че САЩ видяна неговата силна долар като основна политика," Yosano, 70, заяви в интервю в Токио на 10 юни преди посещаване на Групата на осемте среща на финансовите министри започва днес в Италия. "Така че нашето доверие в САЩ съкровищата е абсолютно непоклатим." 

А ха. И японската заяви през декември 1941, че всичко е добре също. Някой помни какво се е случило на сутринта на 7-ми? 

Да се приложи малко "Occam на бръснач" на цялата тази история. 

Вие няма да ходя в банката с $ 130 млрд. на приносител облигации и парични средства тях. Нито ще продаде облигации с $ 500 милиона номинала на някого, без да ги заверяването го. Те ще бъдат заверени, преди да взема и стотинка от тях - без значение кой си мислиш, че ще "даде" ги. 

Така че, ако те бъдат fakes и вие сте "само завинтване около", няма причина да ги скрие. Нито има ли конкретна причина за автентичен и оригинален текущи банкови документи в багажа си с тях, както се съобщава. 

След това, освен ако някой знае, че контрабандата на тях, затова ще ви бъде предмет на този вид търсене? Какво те накара хората, участвали "интересни" на органи? Това не звучи като случаен спрат да ме колко много хора, които са $ 130 млрд. на приносител облигации във всеки даден момент? Не, някой беше разтоварват се, че това се случва. Сега, защо ви притеснява да ги спрем тук, преди да им опит за доставка на такива инструменти, ако те са фалшиви? 

Помислете за това: Вие знаете някой контрабандата товар на наркотици. Можете да скъсам ги веднага или да опашката тях и бюст тях, когато те се показват в "отговарят" за обмен на дрога за пари. Ако все пак на бившия момчетата с парите да избяга, след като не е престъпление. Но ако вие направите последното, можете да получите бюст както на куриерски и купувача - два пъти на ефективността на цената на един и два пъти изземване стойност, тъй като се да се възползва от паричните също! 

Така че нека да предположим, че сертификатите са реални, тъй като германската медийна изглежда вярват, и които, между другото, прави логически смисъл даде това, което те са били и отвесни невъзможност за осребряване фалшив $ 500 млн. облигацията. 

Добре, кой е $ 130 млрд. в безименни акции? Помнете, инструменти на приносител не са били издадени от хазната, тъй като 1982 г., когато става въпрос за незаконно, поне американските институции и лица (не е изключение, издълбани за Трежъри инструменти, емитирани към резиденти извън САЩ през 1985 г. - период на високи дефицити) Отговорът на този въпрос: той е твърде малко вероятно, че има все още $ 130 млрд. на законните САЩ Носител издаване неизплатения навсякъде - на никого. 

Г-н Холмс ще бъде първоначално озадачен от такъв скок. От една страна ние имаме невъзможността на облигациите е реален, защото там просто не е $ 130 млрд. от въпроси остават неизпълнени. От друга страна, ние имаме невъзможност за договаряне на фалшив $ 500 млн. инструмент на приносител, като упражняване на фалшифицирането един часа скъпи и безплодни. 

Това ни оставя с повече въпроси, отколкото отговори на този въпрос. 

Или пък? 

Както г-н Холмс е отлично rumored да заяви, "след като елиминира невъзможното, каквото остава, обаче неправдоподобен, трябва да е истина." 

И така, какво остава? Да пуснете теория тук - едно от малкото останали възможни варианти, поради изключване на това, което ние не знаем, за да е истина ... 

Да не сме готови да приемем, че всички "проблем" на съкровищни облигации е направено "над борда", както се изисква от закона. Ако съкровище е тайничко издаване на облигации, за да кажем, Япония, като средство за финансиране на дефицита, че някой не искате да бъдат отчетени през последните, ох, да речем 10 или 20 години, тогава следното е на път да се появят: 



Кой може да има евентуално са били съучастници в такава схема? Мога да измисля само две нации (и само народите могат да участват, поради големината): В японски и китайски. Тъй като двете лица, които са били арестувани са били докладвани за японски граждани. ..... 

Има огромни последствия в случай като този, пак, приемаме, че облигациите са истински. 

Собственикът няма да ги искат обратно, разбира се. Но Италия ще водят трета както си по закон наказание за неспазване на декларацията на границата. Опа. Това е чудесно за Италия, но го удари банани за действителния собственик. 

Разбира Италия (или САЩ!) Биха могли да ги декларират, "имитация" и като последица просто ги изгори. Ако те са всъщност реални, това е още по-голям проблем. Вижте, Носител на облигациите са издадени без регистрация - те са анонимни, както от $ 100 законопроекта от гледна точка на това, кой ги притежава. Това е един от своите "характеристики", и затова те са често използвани за различни нелегални пари операции. Така че, ако те са реални и са разрушени, собственикът не е късмет - техните пари се отиде точно както го е, ако ти горят от $ 100 на сметката, в пепелник. 

Колко струва $ 130 милиарда в този контекст? За 1/5th, или на това, което законно притежава Япония на американската хазна дълг. Как бихте искали да вземат мигновен (и постоянно!) 20% подстригване на ценни книжа? Ето какво си мислех. 

За да добавите някой баланс тук е имало истории за фалшив приносител облигации, идващи от Северна Корея и други места за година. Но идиотщина при опит да се преминават за $ 500 млн. сертификат belies тази възможност - които в името на Бог ще вземе такова нещо и ти дам всичко за него без удостоверяване на това първо? Докато приносител инструмента са "анонимни" от гледна точка на това, кой ги притежава, тяхната автентичност е лесно да провери, тъй като те са serialized инструменти. 

Аз остава озадачен, и не съм напред горе теория като факт. 

Той, обаче, една от малкото обяснения, че действително съответства на фактите, и по тази причина, мисля, че имаме нужда от някои отговори. Ако в действителност предишните администрации са издаване на "извън книгата" Трежъри задължение по този начин да sovereigns после последиците са истински експлозив като такива въпроси са просташки и Скандално незаконосъобразни актове и ще изложи всички, ангажирани с тежки наказания. 

Да се надяваме, ще получите тези отговори, а това не е един от онези "смешно неща", които просто изчезва в нощта.


Bloomberg отчитането вероятно фалшификати. 

Една възможност КД не счете, че е фалшив облигации може да има реална (но дубликат) CUSIP номера. Ако фалшификати са били достатъчно добри, те могат да служат най-малко като резерви в банката одит. Така че може би ние сме това, което виждам тук е "кратко прозореца в тъмната страна на швейцарската банкова". Облигациите са стари, така че те могат да бъдат достатъчно проста конструкция, която на север Koreans да направи полезен подправяне. 

Ето една Bloomberg историята му от петък, 12 юни 

Извадка: 

Италианската полиция Питайте SEC за удостоверяване конфискувани САЩ съкровищата 
Споделете | Email | Печат | AAA 

До Соня Sirletti и Джон търговец на ръкавици 

12 юни (Bloomberg) - Италия Финансовата полиция казаха, че е поискал от САЩ по ценните книжа и борсите за удостоверяване американското правителство облигации намери в фалшиво дъно на куфара извършва от двама японски туристи се опитват да преминат в Швейцария. 

На облигации, с номинална стойност от над $ 134 млрд., вероятно са фалшификати, полковник Rodolfo Mecarelli на Guardia Finanza ди в Комо, Италия, каза днес. Ако бележките са оригинални, двойката ще е правителството на САЩ на четвърта по големина кредитор , преди провеждането на Великобритания с $ 128 млрд. щатски дълг и зад Русия, която се дължи $ 138 милиарда. ROFL

Някои връзка с Фиат-Chrysler сделка? А пътя към фунията щатски долара в Fiat's, Берлускони's, Италия (текат огромни дефицити) и големи Chrysler притежателите на облигации "джобове и хазната по начин, който няма да се създават обществени олелия в САЩ и американския Конгрес? 

Предполагам, че получавам малко смахнат конспирация тук, но, но ... беше banksters ще ме биеш в заговор по всяко време, така че какво.

Аз набира все повече и повече уважение към европейците (с изключение на Швейцария). Навсякъде другаде ще са обхванати нагоре (реални или не). Най-добрият залог е да се предположи облигациите са реални и нека чипове спад от там. Отивам да бъдат скептични на всякакви претенции, че облигациите са фалшиви. Сега за моята теория на конспирацията: Какво ще стане, ако хранят членовете са ангажирани в тайните швейцарски банкови сметки? YIKES! Може би Рон Пол ще вземем на този и на покана за разследване? (Надявам се надяваме)

Zero хеджиране, събота, 13 юни, 2009 
Публикувано от Марла Сингър в 6:34 PM 

"Ханделсблат" (юни 13): 

По отношение на автентичността на "Кенеди-облигации," ние все още има съмнения, но правителството на САЩ облигации (на стойност / в купюри от?) Около 358 милиона евро изглеждат (надеждна / вероятен). Те са изработени от хартия гнездица на отлично качество ", каза [полковник Rodolfo] Mecarelli. 

Беше умре Echtheit дер Кенеди-Облигации angeht, haben wir noch Zweifel, aber умре US-Staatsanleihen Im Wert фон цикъл 358 Millionen Евро scheinen glaubwürdig. Sie sind AUS Filigranpapier фон ausgezeichneter Qualität ", така Mecarelli. 

повече

Няма коментари:

Публикуване на коментар