понеделник, 15 юни 2009 г.

Джон-F-Kennedy.net Форум 
Пост | Прочети 


На 4 юни 1963, A почти неизвестен президентски указ, изпълнителен Поръчка 11110, бе подписано с органа за основно ивица на Федералния резерв банка на нейните правомощия да заема пари на САЩ Федералното правителство в интерес. С удар от химикалка, президент Кенеди заяви, че в частна собственост на Федералния резерв банка скоро това ще бъдат изложени на бизнеса. Християнинът Закона стипендия е изчерпателно проучени този въпрос чрез Федералния регистър и Библиотеката на Конгреса. Можем да заключим, че сега сигурно това изпълнителният ред никога не са били отменени, изменени или superceded от всяко последващо Изпълнителна ред. С прости думи, това е все още валиден. 

Когато президент Джон Кенеди Фитзджералд - автор на профили в Кураж-подписан този ред, той се върна към федералното правителство, по-специално на катедра "Трежъри, Конституционния власт да създава и издава валута на пари - без да става чрез частна собственост Федералния резерв банка. Президент Кенеди Изпълнителният Поръчка 11110 [пълният текст е показана по-долу] даде на хазната катедра изричното орган: "да издава удостоверения сребро срещу всяко кюлче сребро, сребро, сребро или стандартни долара в хазната." Това означава, че за всеки унция сребро в САЩ съкровище на трезора, правителството може да въведе нови пари в обръщение на базата на среброто кюлче физически се съхранява там. Като резултат, повече от $ 4 млрд. в САЩ отбелязва, бяха въведени в обращение в $ 2 и $ 5 вероизповедания. $ 10 и $ 20 на Съединените щати отбелязва, никога не са разпространени, но са били отпечатани от хазната катедра когато Кенеди е assassinated. Изглежда очевидно, че президентът Кенеди знаеше Федералния резерв Отбелязва се използва като претендирано правни валута са в противоречие с Конституцията на Съединените американски щати. 

"Съединените щати Бележки", бяха издадени като интерес за свободни и дълга без валута подкрепени от сребро резерви в САЩ хазната. Ние сравнение А "Федерален резерв Забележка", издаден от частния централната банка на Съединените щати (Федералния резерв банка а / к / A Федералния Резерв System), с "САЩ Забележка" от САЩ съкровище, издаден от президента Кенеди Изпълнителният Поръчай . Те почти изглежда така, с изключение на една казва "Федерален резерв Забележка" на върха, докато другите казва "САЩ Забележка". Също така, на Федералния резерв Забележка има зелени печат и сериен номер, докато Съединените щати Забележка има червен печат и сериен номер. 

Президент Кенеди бе assassinated ноември 22, 1963 и Съединените щати отбелязва той бе издаден веднага бяха извадени от обращение. Федералния Резерв Отбелязва продължи да служи като правна валута на нацията. В съответствие с тайните служби на Съединените щати, 99% от всички САЩ книга "валута" циркулиращи през 1999 г. са Федералния Резерв Бележки. 

Кенеди Знаех, че ако сребро гръб САЩ отбелязва, са широко разпространени, те щяха да елиминира търсенето на Федералния резерв Бележки. Това е един много прост въпрос на икономика. В USN бе подкрепена от сребро и FRN не бе подкрепена от нищо на вътрешноприсъщите стойност. Изпълнителният Поръчка 11110 е трябвало да попречи на националния дълг да достигне сегашното си ниво (на практика всички по-близо $ 9 трилиона във федерален дълг е създаден след 1963), ако LBJ или всяко последващо президента да наложат това. Той ще има почти веднага даде правителството на САЩ възможност да изплати своя дълг, без да става за частния Федералния резерв Банки и се начислява лихва за създаване на нови "пари". Изпълнителна Поръчка 11110 даде на САЩ възможност да, още веднъж, да създаде своя собствена пари, подкрепена от сребро и царство стойност струва нещо. 

Отново, по наши собствени изследвания, само пет месеца след Кенеди бе assassinated, не повече от 1958 Серия "Сребърен Сертификати", бяха издадени, а те впоследствие са били извадени от обращение. Може би убийството на Кенеди е предупреждение към всички бъдещи председатели да не се намесва в частния Федералния резерв на контрол върху създаването на пари. Тя изглежда много ясно, че президентът Кенеди оспори "правомощия, които съществуват зад САЩ и на световните финанси". С истински патриот смелост, JFK дързостно изправени двете най-успешните автомобили, които някога са били използвани за шофиране нагоре дълг: 

1) война (Viet Nam); и, 

2) създаване на пари от частна собственост централната банка. Неговите усилия да имат всички американските войски от Виетнам от 1965 комбинира с изпълнителния Поръчка 11110 би унищожени печалбите и контрол на частните Федералния резерв банка. 


Изпълнителният Поръчка 11110 

ИЗМЕНЕНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ Заповед №. 10289 изменен, свързани с изпълнението на определени функции, засегнали отдел на хазната. По силата на властта, която ми е от точка 301 от заглавието 3 от Кодекса на САЩ, е подредени както следва: 

РАЗДЕЛ 1. Изпълнителният Заповед № 10289 на септември 19, 1951 г., с измененията към него, се изменя - (а), като прибавя в края на параграф 1 от него следната алинея (к): "(J) органът, предоставени на председателя на параграф (б) на раздел 43 от Акта от 12 май 1933, изменена (31 USC 821 (б)), да издава сертификати за сребро срещу всяко кюлче сребро, сребро, сребро или стандартни долара в хазната не тогава, държани за обратно изкупуване на неплатените сребърни сертификати, за да се предписват на наименованията на такива удостоверения сребро, както и да монета стандарт сребърни долара и помощни сребро валута за тяхното изплащане, и (б) Чрез отмяна алинеи (б) и (в) на параграф 2 от него. РАЗДЕЛ 2 . Изменението на този ред не засяга всеки акт направено, или някое от правата, произтичащи или начислени или костюм или процедурата е започнало, или във всеки граждански или криминални причини преди датата на този ред, но всички тези рискове ще продължи и може да бъде изпълнено както ако тези изменения не са били направени. 

Джон Ф. KENNEDY Белия дом, юни 4, 1963 


Веднъж пак, изпълнителен Поръчка 11110 е все още валиден. Според дял 3, САЩ кодекс, Раздел 301 с дата 26 януари 1998: 

Изпълнителният Ред (EO) 10289 с дата 17 септември, 1951 г., 16 FR 9499, както е изменен с: 

EO 10583, с дата 18 декември 1954 г., 19 FR 8725; 

EO 10882 с дата 18 юли, 1960, 25 FR 6869; 

EO 11110 от 4 юни 1963 г., 28 FR 5605; 

EO 11825 с дата 31 декември 1974 г., 40 FR 1003; 

EO 12608 от 9 септември 1987 г., 52 FR 34617 

От 1974 г. и 1987 поправките, допълни след Кенеди на 1963 изменение, не се промени или да променят някоя част на Кенеди на EO 11110. А търсенето на Клинтън на 1998 г. и 1999 EO и президентски директиви също показа, не са посочени за всяка промяна, окачване, или промени в EO 11110. 

Федералният резерв банка, известен още като Федералния резерв на системата, е частна корпорация. Черно на Закона речник определя "Федерален резерв система" като: "Мрежата от дванадесет централни банки, за които повечето национални банки, към които принадлежат и държавни заклети банки могат да принадлежат. Членство правила изискват инвестиции на фондовите и минимални резерви." Частни банки притежават запаси на хранене. Това бе обяснено по-подробно в случай на Луис В. Съединените щати, Федерална Репортер, 2 Series, Vol. 680 страници, 1239, 1241 (1982), когато съдът заяви: "Всяка Федералния резерв банка е отделна корпорация притежавани от търговските банки в своята област. Фондови-холдинг търговските банки избират две трети от всяка банка девет държави борда на директорите на" . 

Федералният резерв Банките са локално контролирани от държавата банки. Веднъж пак, според Черно закон речник, ще откриете, че тези частни банки действително издаване на пари: 

"Федералният резерв акт. Закон, който създава Федералния Резерв банки, които действат като агенти за поддържане на паричния резерв, издаването на пари под формата на банкноти, за кредитиране на пари от банки, както и контрол на банките. Административното управление на Федералния резерв съвет (qv)". 

В частна собственост на Федералния резерв (Fed) банки действително издаване (създаване) на "пари", които използваме. През 1964 г., Камарата комитет за банков и валута, подкомисията по вътрешни финансите, на втората сесия на 88-ми конгрес, проведен едно проучване, озаглавено Пари факти, който съдържа добро описание на това, което хранене е: "Федералният резерв е общо пари вземане на машината. Той може да издава на пари или проверки. И той никога не е проблем на вземане на проверките добрата, тъй като той може да получи $ 5 и $ 10 законопроекти, необходими за покриване на своята проверка просто питам от съкровищницата отдел на Бюрото на Гравиране да ги отпечатате " . 

Всеки един човек или група, в тясно сътрудничество плета, който има много пари има много власт. Сега си представиш група от хора, които имат властта да създават пари. Представете си, силата на тези хора ще имат. Това е точно това, което е частна собственост хранят! 

Никой не направи повече, за да изложи силата на хранени от Louis Т. McFadden, който е председател на Камарата банков комитет обратно в 1930s. В описващ хранят, той отбеляза в Конгреса Записът, House страници 1295 и 1296 на 10 юни 1932: 

"Г-н Председател, ние сме в тази страна, една от най-корумпираните институции в света е известен. Имам честта да се позова на Федералния резерв съвет и на Федералния резерв банки. Федералният резерв съвет, на правителство съвет, е изневери на правителството на Съединените щати и народа на Съединените щати от достатъчно пари, за да плати на националния дълг. За depredations и беззаконията на Федералния резерв съвет и на Федералния резерв, банки, действащи заедно са разходите тази страна достатъчно пари, за да плати на националния дълг на няколко пъти през . Това зло институция обеднелите и съсипа народа на Съединените щати; има фалит себе си, и е практически фалит нашето правителство. Той е направил това чрез лошо администриране на този закон, с който Федералният резерв съвет, и чрез корупционни практики на паралия лешояди, които я контролират ". 

Някои хора смятат, че Федералния Резерв Банките са Съединените щати правителството институции. Те не са държавни институции, служби или агенции. Те са частни кредитни монополи, които лов на хора от Съединените щати в полза на себе си и за чужди клиенти. Тези 12 частни кредитни монополи са измамливо поставен върху тази страна от банкери, които дойдоха тук, в Европа и които ни връщат за нашето гостоприемство от подкопаване нашите американски институции. 

В хранят основно работилница подобен този: Правителството отпуска възможно, за да създадете пари за хранене банки. Те създават пари, след което заема тя обратно към правителството начисляване на лихви. Правителството налози върху доходите данъци да плати лихвите по дълга. На този етап, това е интересно да се отбележи, че Федералния Резерв акт и шестнадесето изменение, което дава конгресен правомощието да събират данъци върху печалбата, както бяха преминали през 1913. В невероятната способност на хранят над икономиката е всеобщо приет. Някои хора, особено в банковия и академични общности, дори и я поддържат. От друга страна, са тези, като президент Джон Кенеди Фитзджералд, че говорих против него. Неговите усилия са говорил за по-Джим Marrs "1990 Crossfire книгата:" 

Друг аспект на Кенеди пренебрегват опита за реформа на американското общество включва пари. Кенеди изглежда обосновано, че до завръщането си в Конституцията, който гласи, че само конгрес се монетата и регулиране на пари, извисяване на националния дълг може да бъде намален, като не плащате лихва за банкери от Федералния резерв на системата, който принтирай книжни пари тогава заем до правителство на интерес. Той направи в тази област, на 4 юни 1963 г., с подписването изпълнителният Поръчка 11110, която призова за издаване на $4292893815 в САЩ отбелязва през САЩ съкровище, отколкото традиционните Федералния резерв система. На същия ден, Кенеди подписва законопроектът променят гръб на една и две долар сметки от сребро до злато, добавяйки силата на отслабената САЩ валута. 

Кенеди на регулатор на валутата, Джеймс J. Саксонецо, е в противоречие с мощната Федералния резерв съвет за известно време, насърчаване на инвестициите и кредитирането широки правомощия за банките, които не са били част от Федералния резерв система. Саксонецо също беше решил, че не са резерв банки биха могли да се задължи държавата и местните общо задължение облигации, отново отслабване господствуващото Федералния резерв банки ". 

В коментар, направени към Колумбийския университет клас на 12 ноември, 1963 г., 

Десет дни преди убийството му, президент Джон Кенеди твърди Фитзджералд каза: 

"Високите офис на президента е била използвана за подклаждам парцел за разрушаване на американската свобода и преди да напуснат офиса, трябва да информира гражданите на този хал." 

По този въпрос, Джон Кенеди Фитзджералд изглежда да бъдат предмет на собствената си книга ... истински Профил на смелост. 

Този изследователски доклад бе съставена за законодател. Org. от Антъни Уейн 


Какво е Федералния резерв банка? 

Какво е Федералния резерв банка (Fed) и защо имаме ли? 

Грег Hobbs от 1 ноември 1999 

В хранят е една централна банка. Централните банки се очаква да се реализира в страната фискални политики. Те наблюдават търговските банки, за да се гарантира, че те поддържат достатъчно активи, като пари в брой, така че да остане разтворител и стабилна. Централните банки също да правите бизнес, например, както и обмен на валута, злато сделки с други централни банки. На теория централна банка трябва да бъде добро за страната, и те биха могли да бъдат, ако не беше за това, че те не са притежавани или контролирани от правителството на страната, те се обслужват. Частни централни банки, включително и нашите хранят, не работят в интерес на общото благо, но и за печалба. 

Има три основни банки в историята на нашата нация. Първите две, като подвеждащи и измамни, бледо, в сравнение с обхвата и размера на измамите са извършени от сегашното ни хранят. Какво те всички са по-чести е коварен практика, известна като "дробният банкиране." 

Фракционен банкиране или дробна кредитиране е възможността за създаване на пари от нищо, заемаш към правителството или някой друг и зареждане интерес към обувка. Практиката разви пред банки са съществували. Златарите изложени под наем място в своите гробници на физически лица и търговци, за съхранение на техните злато или сребро. Златарите даде тези "вложителите" сертификат, показа, че размерът на злато съхраняват. Тези сертификати са били тогава, използвани за провеждане на бизнес. 

По време на златарите забелязал, че златото в своите гробници е рядко оттеглено. Малки количества ще се движат и излизате, но по-голямата част не се преместих. Изследвания печалба възможност, златарите, издадено двойно разписки за злато, в сила създаване пари (сертификати) от нищо, а след това за кредитиране на тези сертификати (създаване на дълг) на вложителите и зареждането им интерес, както е добре. 

Тъй като сертификатите представени повече злато, отколкото реално съществували, сертификатите са "fractionally" подкрепена от злато. Впоследствие някои от тези операции трезора бяха трансформирани в банки и практиката на дробният банкиране продължи. 

Запазете тази дробният банкиране понятието в ума като разгледа първите ни централната банка, Първа банка на Съединените щати (BUS). Той бе създаден, след като горчив разногласие в Конгреса, по-1791 и чартърни за 20 години. А Scam не за разлика от сегашните хранят, в автобуса, използвани за контрол на своята валута, за измама на гражданите и се създаде правна форма на лихва. 

Тази банка практикува дробният кредитиране при 10:1 ставка, десет долара на кредитите за всеки долар, те имали по депозит. Тази неправилна употреба и злоупотреба с техните публични чартърни продължи през целия 20 години от тяхното съществуване. Обществено възмущение върху тези злоупотреби, е било такова, че Хартата не беше подновен и банката престанали да съществуват през 1811. 

Войната на 1812 са напуснали страната по икономически хаос, видени от банкери като още една възможност за лесна печалба. Те влияят конгрес за чартърни втората централна банка, Втори банка на Съединените щати (SBUS), в 1816. 

В SBUS е по-обширен, отколкото в автобуса. В SBUS продадени franchises и буквално се удвои броят на банките в кратък период от време. Страната започна да бум и се движат на запад, която се изисква пари. Използването дробният кредитиране в 10:1 процент, централната банка и техните franchisees създали дълг / пари за експанзия. 

Нещата boomed за известно време, тогава банки решиха да изключвам съотношението дълг / пари, цитира необходимостта за контролиране на инфлацията. Това действие от страна на SBUS причинени фалити и foreclosures. Банките после взе контрол на активите, които са били използвани като обезпечение срещу заеми. 

Тясно проучи как SBUS инженерство този цикъл на просперитет и депресия. Централната банка на инфлацията, причинена от създаването дълг / пари за кредити и кредитни и вземане на тези средства лесно достъпни. Икономиката boomed. Тогава те са използвали инфлацията, които те създават като извинение за спиране на разстояние кредитите / кредит / парите. 

Полученият недостиг на пари в брой, причинени на икономиката за препъване или забави драстично и големи номера на бизнес и лични фалити води. Централната банка тогава конфискувани активи, използвани като гаранция за заеми. Богатството, създадени от кредитополучателите по време на бум беше прехвърлен на централната банка по време на бюст. И ти винаги се чудеха как големите момчета, приключила с всички мрамори. 

Сега, кой мислиш, че е отговорен за всички от възходи и спадове в нашата икономика през последните 85 години? Помислете за депресия на късното'20s и през цялата'30s. В хранят можеше да изпомпва много дълга / пари в пазара за стимулиране на икономиката на страната и да се върна по пътя, но не те? Не, в действителност, те ограничава паричното предлагане доста тежко. Ние всички знаем, че се наблюдава резултатите от това действие, не сме? 

Защо ще хранят направя това? През този период активите ценности и запаси са най-долната скала на цените. Кой мислиш, че всичко е изкупуването на 10 цента за долар? Вярвам, че тя е посочена като консолидиране на богатство. Колко пъти вече направи това през последните 85 години? 

Мислите ли, че те ще го направи отново? 

Просто като настрана в този момент, погледни днешната икономика. Пазари се намалява. Защо? Защото хранене е много либерален със своята дълга / кредита / пари. Пазарът е хипер напомпани. Кой създава инфлация? В хранят. Как се хранят справят с инфлацията? Те ограничават дълг / кредит / парите. Какво става, когато го правят? Пазарът свива. 

Няколко месеца, след като някои централни банки заявяват, че ще се продават големи количества злато, цената на златото падна до 25-години ниска от около $ 260 за унция. Централните банки, след това купи злато. След закупуване на дъното, група от 15 централни банки обявиха, че ще бъде ограничаване на количеството на златото пуснати на пазара през следващите пет години. Цената на златото отиде до $ 75,00 за унция само за няколко дни. Колко стотици милиарди долари на централните банки го направя с тези две съобщения за пресата? 

Златото се обикновено се счита за хеджиране срещу по-тежките икономически условия. Смятате ли, че частното банкиране семейства, които притежаваме, са хранени купуват или продават акции на това време? (Запомнете: купуват ниско, високо продават.) Колко пари мислиш хранят тези собственици са направени, тъй като ограничава паричното предлагане в началото на тази последна текущия цикъл? 

Алън Greenspan е публично заяви на няколко пъти, че той мисли, че пазарът е overvalued, или думи за тази цел. Само подсказвам, че той ще повиши лихвените проценти (ограничаване на паричното предлагане), и капиталови пазари имат отрицателна реакция. Правителствата и политиците не правило централни банки, централни банки правило правителствата и политиците. Президент Андрю Джаксън спечели председателство през 1828 с обещанието да се сложи край на националния дълг и елиминира SBUS. По време на втория си мандат председател Джаксън оттеглиха всички държавни средства от банката, и на 8 януари 1835, изплатени от националния дълг. Той е единственият президент в историята на това отличие. Хартата на SBUS изтекли през 1836. 

Без централната банка, за да манипулира доставките на пари, Съединените щати опитни безпрецедентен растеж за 60 или 70 години, и в резултат на богатство, е твърде много за банкери да издържите. Те трябваше да се върнем в играта. Така че, по-1910 сенатор Нелсън Aldrich, след това председател на Националната парична Комисията, в тайни споразумения с представители на европейските централни банки, изработили план за натиск и мами в Конгреса за въвеждане на законодателство, което би covertly създадат частни централната банка. 

Тази банка ще поеме контрол над американската икономика чрез контролиране на издаването на неговите пари. След огромния обществените отношения кампания, създадени от чуждестранни централни банки, Федералния Резерв Акта за 1913 беше подхлъзнах чрез конгрес по време на коледните ваканция, с много членове на Конгреса отсъства. Президент Уудроу Уилсън, натиск от неговите политически и финансови поддръжници, подписано го на 23-ти Декември 1913. 

Законът създава Федералния Резерв система, име внимателно подбрани и са предназначени да заблудят. "Съюзна" би довело да повярвам, че това е правителствена организация. "Резервен", би довело да повярвам, че валутата е подкрепена от злато и сребро. "Система" е бил използван вместо на думата "банка", така че няма да се заключи, че на нова централна банка бе създадена. 

В действителност, законът създаде частна, с цел печалба, централно банкиране корпорация, притежавана от картела на частните банки. Кой е собственик на хранене? В Rothschilds на Лондон и Берлин; Lazard Братя на Париж; Израел Моисей Seif на Италия; Кюн, Loeb и Warburg Германия; и Леймън Brothers, Goldman, Sachs и Рокфелер семействата на Ню Йорк. 

Знаете ли, че се хранят само с нестопанска корпорация в Америка, която е освободена от двете федерални и държавни данъци? В хранят се в около един трилион долара годишно данък безплатно! Банковият семействата, изброени по-горе получите всички тези пари. 

Почти всеки си мисли, че парите, които плащат данъци в заминава за САЩ съкровище за заплащане на разходите на правителството. Искате ли да знаете къде Вашите данъчни долара наистина отиде? Ако погледнете на гърба на всяка проверка, платими на IRS вие ще видите, че тя е била одобрена като "плащат FRB клон или Ген депозитар за кредитни САЩ Treas. Това е в Плащане на САЩ Oblig." Да, това е така, всяка стотинка, която плащате данъци на доходите се дава на онези частни банкови семейства, по-известно като нахранени, данъчни безплатно. 

Както мнозина от вас, имах някои затруднения с идеята за създаване на пари от нищо. Може да сте чували термина "monetizing на дълга", която е вид от едно и също нещо. Като например, ако американското правителство иска да взема на заем $ 1 млн. Ó правителството няма да взема на заем на всеки долар, тя прекарва Ó отиват за храна на заем пари. В хранят нарича съкровище и казва принтирай 10000 Федералния Резерв бележки (FRN) в единици от сто долара. 

Съкровищницата такси за хранене 2,3 стотинки за всеки бележка, за обща сума от $ 230 за 10000 FRNs. В хранят след това помага на $ 1 милион за правителството по номинална стойност, плюс лихва. За да добавите обида за вредите, правителството трябва да създаде облигации за $ 1 млн. евро като гаранция за заема. А богатите стават по-богати. Горното е само един пример, тъй като в действителност хранят дори не отпечатате пари, това е само компютър вписване в счетоводните си система. За да го сложи на по-личен план, да използвате друг пример. 

Днешната банки са членове на Федералния резерв на банковата система. Това членство дава правни, за да се създават пари от нищото и да го кажа. Днешната банки, като златарите на стари, осъзнаваш, че само една малка част от парите, депозирани в банките са изтеглени някога действително под формата на пари в брой. Само около 4% от всички пари, които съществува, е под формата на парични знаци. Останалата част от него е просто един компютър влизане. 

Да приемем, че сте одобрен за заем $ 10,000 да направят някои подобрения вкъщи. Вие знаете, че банката не е реално вземат $ 10,000 от неговите купчина пари и да я тури в купчина? Те просто да отиде да си компютър и въвеждане на вписване на $ 10,000 във вашия профил. Те създават, от тънък въздух, дълг, който трябва да гарантира с активите и възстановява с лихвите. Банката е разрешено да създавате и заемаш толкова дълга, тъй като те искат, стига те да не надвишават съотношение 10:1, наложени от хранят. 

То вид поставя нов наклон как да прегледате приятелски банка, не го? Какво ще кажете за тези заеми комитети, които внимателно с микроскоп, преди одобряване на заемите са създадени от тънък въздух. Какъв крясък! Те правят комплекса има причина. Те не искат да разберат това, което вършат. Хората се боят какво не разбирам. Можете лесно да се заблуждавам и контрол, когато се знаят и се страхувам. 

Сега да сложа Глазура за тази торта. Кога за данък общ доход, създадени? Ако сте предположил 1913, същата година, че хранят бе създаден, получавате златна звезда. Съвпадение? Какви са шансовете? Ако ще използвате за да създадете хранят дълг, който ще се възстановява, че дълг? На данък общ доход е бил създаден, за да завършите илюзия, че реалните пари са били дадени назаем и поради реални пари, трябваше да бъдат изплатени. А ти, че Худини е бил добър. 

И така, какво може да се направи? Баща ми ме научи, че винаги трябва да се застъпи за това, което е правилно, дори ако трябва да се изправя сам. 

Ако е "Ние, хората" да не предприемат някои действия сега, има да дойде време, когато "Ние, хората", са не повече. Трябва да напиша писмо или изпратете емайл на всяка от Вашите избрани представители. Много от нашите избрани представители, не разбирам хранят. След като информира, че те няма да могат да се позовават невежеството и мълчиш. 

Член 1, точка 8 от Конституцията на САЩ изрично се казва, че конгреса е единственият орган, който може да "монетата пари и регламентиране на стойност от него." В Конституцията на САЩ никога не е бил изменен, за да позволи на някой друг от Конгреса на монетата и регулиране валута. 

Попитайте Вашия представител, в светлината на тази информация, как е възможно за Федералния Резерв Акта от 1913, както и на Федералния резерв банка, че тя създава, за да бъде конституционно. Попитайте ги защо това частно банкиране картела е позволено да жънат трилиони долари в печалбите, без да плащате данъци. Настоявам за отговор. 

Томас Джеферсън каза: "Ако Америка хората си позволят частни банки за контрол върху издаването на своите валути, първият от инфлацията и после от дефлация, на банки и компании, които ще растат около тях ще се лиши народа на всичките им просперитет, докато децата им ще се събудя бездомни на континента бащите им превзема. 

Джеферсън, като видяха това, идващи 150 години назад. Въпросът е, "Може ли сега, вижте, това, което е в магазина за нас, ако ние позволи Fed да продължи контролиране нашата страна?" 


"Условието, на които Бог е дал свобода за човека е вечен бдителност; които състояние, ако той паузи, робство, след като е в следствие на неговото престъпление, както и наказанието на вината му."

Няма коментари:

Публикуване на коментар